• Maart '22 Vacature stagiair (ir.) architect

  Heb je zin om je grondig te verdiepen in mooie woningprojecten ? Wij bieden een stageplaats aan, waarbij we je graag de knepen van het vak leren.

  Ons kantoor werkt aan een gevarieerde mix van woningprojecten, waarbij we heel vaak ook het interieur en de technieken mee uitwerken tot een geïntegreerd geheel.
  Je wordt betrokken bij het volledige takenpakket : uitwerken van voorontwerpen, opmaken van bouwaanvraagdossiers, opvolgen van prijsvragen tot en met het mee uitvoeren van werfopvolging. Uiteraard gebeurt dit onder supervisie van een ervaren projectarchitect, we laten je dus niet aan je lot over. Het is de bedoeling stapsgewijs meer en
  meer taken te kunnen uitvoeren en meer verantwoordelijkheid in de aangereikte projecten te dragen.
 • November '21 Vacature

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een architect / ir. architect om samen te werken aan onze projecten.
  Wij zoeken iemand met interesse voor bouwtechniek en detaillering, met zin in werfopvolging en met voeling voor zowel architectuur als interieur.
  Kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek.
  foto
 • December '20 Een bewogen jaar

  Het jaar 2020 was er één om niet gauw te vergeten. De eerste lockdown, het thuiswerk, de voorzichtige heropstart in de zomer, de tweede lockdown, de vele Teams-vergaderingen met medewerkers, besturen en opdrachtgevers, ...
  Toch zijn we bij een terugblik op het afgelopen jaar ook tevreden over de nieuwe mooie projecten die zich aandienden. Een kleine update van het werk in voorbereiding is te vinden onder 'in opbouw'. Ook onze werven evolueerden ondanks corona verder in de goede richting...
  foto
 • December '19 Beste wensen

  Na een druk maar boeiend jaar 2019, kijken we uit naar het nieuwe jaar 2020. Hopelijk kunnen we jullie daarbij terug van dienst zijn.
  foto
 • November '19 Verbouwing op de buiten klaar

  Vorige herfst startten de werken voor een verbouwing op de buiten. Een jaar later is ze stilaan klaar, met enkel nog enkele laatste afwerkingen in het interieur te doen. Meer foto's bij 'realisaties'. We wensen de opdrachtgevers veel plezier in hun vernieuwde thuis.
  foto
 • Oktober '19 YOUCA

  Dit jaar deden we met ons kantoor mee met de YOUCA Action Day, waarbij een jongere voor het goede doel een dag komt meewerken op kantoor, en tegelijk ook kennis komt maken met een mogelijke toekomstige job. Julie kwam hier een dag meedraaien en met ons gevarieerd bestaan kennismaken.
  foto
 • September '18 Openhuizendag "Mijn Thuis Op Maat"

  Op zondag 30 september doen we mee aan de openhuizendag "Mijn Thuis Op Maat" (de opvolger van "Mijn Huis Mijn Architect") met de verbouwing te Vlissegem.
  Meer details en gratis registratie en inschrijving voor een bezoek via de website www.mijnthuisopmaat.be
  foto
 • December '17 Project Vlissegem / eindjaar

  Nog net voor het verlof is de verbouwing te Vlissegem klaar. Een eerste reeks foto's is te vinden onder 'realisaties'. Wij gaan er even tussenuit tijdens het kerstverlof, en staan terug tot jullie dienst vanaf 8 januari. Aan iedereen fijne feestdagen toegewenst.
  foto
 • November '17 Nieuwe projecten

  We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. Een update van de nieuwe dossiers in voorbereiding is te vinden onder 'in opbouw'.
  foto
 • September '17 Foto's

  Onlangs gingen we weer met de mensen van Beeldcollectief op stap, en werden een aantal recente projecten mooi in beeld gebracht, waaronder het kantoor van Vertexco te Menen, de poolhouse te Geluwe en kinderdagverblijf ' Sloeberke te Bellegem.
  foto
 • Augustus '17 Instagram

  Sinds kort zijn we ook te volgen via Instagram, Je kan het reilen en zeilen van ons bureau volgen via 'architectuur_ruben_verbeke'
 • Juli '17 Oplevering kinderdagverblijf

  Net voor het zomerverlof werd kinderdagverblijf 't Sloeberke opgeleverd. Binnenkort meer foto's...
  foto
 • September '16 Mijn Huis Mijn Architect

  Een geslaagde editie van Mijn Huis Mijn Architect, met in totaal meer dan 600 bezoekers. Dank aan de bouwheer voor de gastvrijheid, en aan de aanwezigen voor de interesse.
  foto
 • Juni '16 Mijn Huis Mijn Architect

  Op 24 en 25 september nemen we deel aan "Mijn Huis Mijn Architect" met de woning te Heule. Allen welkom !
  foto
 • Mei '16 Foto's

  Van een aantal recente projecten zijn er nieuwe foto's te vinden onder 'realisaties'. Het gaat o.m. om de alleenstaande woning te Heule en de verbouwing van de art-déco woning te Amougies.
  foto
 • December '15 Beste wensen

  Met veel plezier duiken we het nieuwe jaar in om samen jullie dromen waar te maken.
  foto
 • November '15 Kantoor Menen

  De voorbereidingen voor de uitbreiding van de kantoren van Vertexco te Menen zijn volop bezig. Kort na Nieuwjaar wordt er gestart met de werken.
  foto
 • Oktober '15 Werf 't Sloeberke gestart

  In oktober zijn de bouwwerken voor kinderdagverblijf 't Sloeberke van start gegaan.
  foto
 • Mei '15 Kinderdagverblijf 't Sloeberke in de krant

  Nu het project voor het kinderdagverblijf concreter wordt, krijgt het ook aandacht in de lokale media. Recent werd er in de Krant van West-Vlaanderen een artikel aan gewijd.
  foto
 • Maart '15 Subsidiedossier kinderdagverblijf 't Sloeberke goedgekeurd

  We ontvingen goed nieuws van VIPA (Vlaams Infrastructuurfonds voor Persoonsgebonden Aangelegenheden). Het subsidiedossier voor kinderdagverblijf 't Sloeberke te Bellegem is goedgekeurd. Dat betekent dat binnenkort deze werken kunnen worden aanbesteed en opgestart.
 • september '14 Appartementsgebouw Lauwe

  Het kantoor op het gelijkvloers van het appartementsgebouw te Lauwe wordt feestelijk geopend in het weekend van 20-21 september. We wensen het team van Bix een goede start op hun nieuwe locatie.
  foto
 • december '13 Onze beste wensen

  Ook in 2014 bouwen we met veel plezier mee aan jullie dromen.
  foto
 • december 13' Nieuwe website online

  Nadat we in september ons gloednieuw kantoor in gebruik namen, komt nu ook de nieuwe website online. De komende maanden wordt deze regelmatig aangevuld met recent afgewerkte realisaties en nieuwe projecten die op stapel staan.
d-artagnan | all for advertising